Hlavní navigace

Názor k článku Místo papírového dokladu přichází elektronická faktura ISDOC od Bobrs - Ach jo :-(. Zase jeden úžasně nesmyslný produkt....

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 8. 9. 2009 13:09

    Bobrs (neregistrovaný)
    Ach jo :-(. Zase jeden úžasně nesmyslný produkt. Když budu živnostník tak je mi to naprd, protože to nikdo nepoužívá. Když budu firma, tak zřejmě budu obchodovat i s lidmi mimo republiku, takže zase marné. A když budu velkoobchod nebo něco podobného pak pro mně nebude problém si ta data vyměnovat nativně a hlavně přímo a ne přes nějaké zbytečné formáty.

    To co mě bude v každé z těchto situací zajímat: zda dokážu ve faktuře najít co potřebuju, zda dokážu najít požadovanou fakturu a hlavně zda to mám zaúčtováno správně já. Pokud mi budou všichni posílat PDF (a nebude to takové to PDF co někdo naskenoval) pak to dokážu dobře a rychle strojově prohledat.

    Podpis na faktuře být nemusí už roky pokud ho tam někdo chce znamená to jenom, že nezná zákon. Zákon jasně říká že tam podpis nemusí být. Tedy všechny el. podpisy, podpisy, časové značky atd. jsou zbytečné.

    Proč bych svoje partnery nutil používat cokoliv navíc než musí, když i taková blbost jako používat PDF je u některých taková mentální bariéra, že se dá prorazit snad jenom přístupem, který hraničí s vydíráním.
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).