Hlavní navigace

Názor k článku eReading odstartoval prodej digitálních knih od rop - Ja nevim, co chcete? Chcete elektronicke verze a...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 11. 9. 2010 7:17

    rop (neregistrovaný)
    Ja nevim, co chcete? Chcete elektronicke verze a soucasne bez moznosti, aby si vydavatel zachovat jistou kontrolu nad dilem (ktera podotykam ABSOLUTNE NIKOHO NEOMEZUJE!)?

    Nechce toho na zacatek nejak moc? Mebude nahodou lepsi, aby vydavatele do eknih vubec nesli? Nic je do toho totiz nenuti, tech par lidi, co knihy foti/skenuji a tech par lidi, co si je stahuji, byznys ani nahodou neohrozuji.

    Vydavatele se ale snazi poskytnout zakaznikum eknihy, s jistou formou ochrany, ktere nikoho neomezuje, minimalne uz proto, ze v CR je vse na uplnem pocatku a nikdo nevi, co od toho cekat, a by byste chtel mit hned vsechno? O vase penize se nejedna. Jde o penize vydavatelu, ktere se v byznysu toci nyni a o ktere mohou velmi snadno prijit, pokud treba na jednu prodanou kopii bude tisic zkopirovanych. Pak velmi snadno dojde k tomu, ze se vydavatele vrati k papirovym kniham a na eknihy hodne hodne dlouho zanevrou. To byste chtel?

    Vy si vse predstavuje jako hurvinek valku, evidentne!
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).