Hlavní navigace

Vlákno názorů k článku Europoslanci schválili přísnější ochranu osobních dat, co se má změnit? od čtenář - Při předposledním Sčítání lidu jsem si vymyslel i...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 13. 3. 2014 3:27

    čtenář (neregistrovaný)

    Při předposledním Sčítání lidu jsem si vymyslel i to jméno a napsal jsem k němu sprostý příjmení. Nic tam nebylo pravdivýho. Posledního Sčítání lidu jsem se neúčastnil. Osobní doklady nosím jen při řízení auta, jinak je nemám při sobě. Podle zákona je mám chránit před strátou, zničením a zneužitím a to u nošením sebe nemůžu zaručit. Pokud mě odhytí městská policie, tak těm nemusím prokazovat svojí totožnost.Statní policie si mě může stotožnit na služebně a ještě mi vystavýí papír, že mě ta jejich databáze zná.

  • 15. 3. 2014 18:58

    krakonoš (neregistrovaný)

    Tleskám a chválím. Já sabotoval oboje. U prvního jsem vyplnil ,,dočasně nepřítomen" čímž jsem skončil a u druhého pošťacce řekl, že vyplněný arch pošlu poštou, ale spletl jsem si poštovní schránku s kontejnerem na papír do sběru. (ona tam byla podobná díra a na tom formuláři nebylo nic vyplněno). A kupodivu ho dodnes nikdo nepostrádal.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).