Hlavní navigace

Názor k článku Eurotel neposkytuje informace nevhodným uživatelům od LK - Ja jsem se díval. Nechápu, proč se navážíte...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 27. 1. 2003 16:20

    LK (neregistrovaný)
    Ja jsem se díval. Nechápu, proč se navážíte do pana Jikose kvůli jeho stránkám. Ostatně já vůbec nechápu, proč se navážíte do všecho neMS. Jeden nápad bych měl - mladý, nezkušený člověk, dokonale oblbnutý marketingem MS. Mám jednoho známého a on ulítl obdobně.

    Když už bych se tedy měl stránkami p. Jikose zabývat, tak (protože umím anglicky) jsem se dočetl, že důvod, proč ona stránka existuje, je více méně to, aby měl své záložky vždy k dispozici, proto je to na netu. I kdyby tam měl ale psí h***o, je opravdu ubohé navážet se kvůli tomu do něj.

    Předposlední věta - úroveň argumentů nemůže být odvislá od opačné názorové strany. Komunikuje-li blb z inteligentem, nikdy z něj kvůli tomu nevyleze intelignetní argument a naopak, inteligent bude těžko plácat kraviny.

    My Vám tu (aspoň doufám že všichni, já tedy určitě) opojení MS technologiemi nebereme, nicméně chcete-li se chovat jako malej Jarda a opovrhovat všemi, co si dovolili mít na věc jiný názor, tak si na to na svých stránkách můžete založit diskuzní fórum (pokud už ho tam nemáte, nedíval jsem se na ně) a nezatěžujte tím diskuzi. Máte-li nějaký argument (jako třeba ten o Vašich zákaznících, pro které jsou trojnásobné náklady pro vytvoření W3C stánek důvodem, že je nechtějí apod.), sem s nimi. Ale zbytek sem zkrátka nepatří.
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).