Hlavní navigace

Vlákno názorů k článku Evropská komise dává Google na výběr. Dohodu nebo obvinění od JKL - Soudruzi, rozdělit Google nestačí! Protože vlastníci by zůstali...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 30. 5. 2012 7:54

    JKL (neregistrovaný)

    Soudruzi, rozdělit Google nestačí! Protože vlastníci by zůstali stejní a tak by i jednotlivé rozdělené firmy spolu mohli spolupracovat a fungovali by jako jedna.

    Musíme si, soudruzi, uvědomit - kdo může za naši současnou situaci! Ano, jsou to lidé od počítačů (protože je používá Váš šéf, banka, úřady a používala je i Vaše škola)!

    Poctivý, manuálně pracující dělník, soudruzi, počítač NEPOUŽÍVÁ! Radost dělníkova spočívá v jeho práci a jediným přijatelným strojem je soustruh, bruska, fréza či stavební kolečko.

    Lidé od počítačů tedy můžou za současnou krizi a za vysoké ceny piva.

    Proto bude nejlepší, soudruzi, když všechny počítačové firmy budou ze zákona znárodněny a přejdou pod správu našich Evropských úřadů. Když už budeme v této revoluci, tak rovnou můžeme zrušit jakékoli soukromé vlastnictví a vše předat pod správu státu.

    Soudruzi, všichni víme, že více než 10 000 Kč čistého si není možné vydělat poctivou prací. Navrhuji tedy všechny lidi s vyšším příjmem zbavit majetku, protože si ho zákonitě museli nakrást!

    A komu se zdá naše nová lidová ekonomika příliš složitá, pak bohatě stačí, když si zapamatuje heslo, které je základem nového pořádku:

    "KLÁVESNICE ŠPATNÁ, LOPATA DOBRÁ!"

  • 1. 6. 2012 14:27

    Mr Camel (neregistrovaný)

    Perfektní! Bohužel to tak nějak vidím taky - z komedie se stává realita. Úspěch se neodpouští a v Bruselu žádnou úctu k soukromému vlastnictví neuznávají.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).