Hlavní navigace

Názor k článku Facebook - ráj pro podvodníky aneb společenské hry vládnou světu od :-) - Já taky nemám profil na FaceBooku :-) Jestli...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 16. 11. 2009 11:48

    :-) (neregistrovaný)
    Já taky nemám profil na FaceBooku :-) Jestli mám nějaké "staré známé, kteří na mě nemají kontakt", tak je to způsobené právě tím, že na mě kontakt mít NEMAJI :-DDD

    Většina lidí jsou prostě vychcánci a podrazáci a jenom idiot si může myslet, že pokud si někoho dá do "přátel", tak ten člověk se taky jako přítel začne chovat :-DDD

    Což je základní kontextová myšlenka a reklama FB a proto je tak oblíbený... :-D

    FB nepoužívám právě z proto, aby na mě někteří "známí z minulosti" kontakt nikdy nezískali, aby nevěděli s kým se přátelím, kde bydlím, kde pracuju atd. Myslím, že takovéto "známé" má asi každý :-))

    Sečteno a potrženo: FB = NULOVÉ SOUKROMÍ! A je jedno jak si nastavíte profil, prostě už jen to, že se tam musíte registrovat jménem a přijmením... :-(

    --

    Co se týče her typu FarmVille, tak to je naprosto zbytečná ztráta času a celá hra je o prdu! Konkrétně FarmVille hraje moje přítelkyně a zabil bych ji, když jsme spolu v posteli a najednou se podívá na hodinky a zděšeně vykřikne: "Musím sklidit zahrádku, jinak mi zvadne!" Co se týče mě, tak v tu chvíli mi taky zvadne... A to přítelkyni není 16, ale 25 a má VŠ :-)
    Její kámoška, která má dítě a věčně nemůže vyjít s penězi jich má ale dost, aby si platila benzín do traktoru ve FarmVille. Je to hnus, velebnosti!

    Lidé by si měli uvědomit, že pokud si pouští nějakou hru ne proto, že mají chuť si zahrát, ale proto, že "musí", aby jim hra nevzala nějaké body či virtuální "věci", tak si už oni nehrají s hrou - ale FARMWILLE si hraje s nimi!

    Proto mi on-linovky v reálném čase jdou proti srsti! Mám rád takové hry, kterou si zapnu, zahraju si klidně s někým neznámým přes Internet půl hodiny, hodinu (podle nálady) pár kol Counter-Strike, Left 4 Dead, UT, případně strategii W3 nebo hry jako Warhammer a pak si poděkujeme za dobrou hru a jdem si každý po svém :-)

    Jednou za čas si s pár známými uděláme LAN party přes víkend, kde se nás sejde třeba 12 a paříme víkend v podstatě v kuse - mezitím pijeme pivo a o přestávkách mezi hrami kecáme, zajdem na oběd do hospody přes ulici a je to pohodička - občas tam přijde někdo nový a vyměňujeme si zkušenosti a zážitky v IT a člověku to opravdu i něco dá.

    Ovšem blboviny typu FarmWille, kdy holka letí domů, protože má "přezrálou mrkev" a když chcem jít do kina, tak jí musím říct v kolik přesně se vrátíme, aby věděla co si "zasadit" - to už je vážně ujetý a je to absolutně k ničemu!!

    Navíc tu hru vídám dost často a je to totální HNUS FIALOVEJ! Kdyby lidi místo toho raději hráli např. něco z řady Tycoon nebo Sims, tak si užijí daleko lepší hru a navíc nemusí do toho rvát tolik peněz - zaplatí jednou za hru a mají vystaraný!
    Jednou za rok možná přikoupí nějaký ten DadtaDisc, ale tím to končí...

    K FB a FarmVille mám proto absolutně negativní postoj a myslím, že existuje fůra lepších způsobů komunikace i her!
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).