Hlavní navigace

Finální Firefox 3.0 možná do konce června

22. 3. 2008
Doba čtení: do minuty

Sdílet

Mozilla Firefox 3.0 by mohl být hotový do konce června. Pro agenturu Reuters to řekl Mike Schroepfer, viceprezident společnosti Mozilla Corporation. Nová verze druhého nejrozšířenějšího prohlížeče posledních let přichází s velkou spoustou novinek. Z těch hlavních jmenujme například malwarový filtr doplňující současný phishingový filtr, zbrusu nové zpracování záložek a historie navštívených stránek, podporu přerušování a navazování při stahování souborů, přepracované uživatelské rozhraní…

Mozilla Firefox 3.0 by mohl být hotový do konce června. Pro agenturu Reuters to řekl Mike Schroepfer, viceprezident společnosti Mozilla Corporation. Nová verze druhého nejrozšířenějšího prohlížeče posledních let přichází s velkou spoustou novinek. Z těch hlavních jmenujme například malwarový filtr doplňující současný phishingový filtr, zbrusu nové zpracování záložek a historie navštívených stránek, podporu přerušování a navazování při stahování souborů, přepracované uživatelské rozhraní přizpůsobující se operačnímu systému, lepší správu doplňků a přímé napojení na portál Mozilla Add-ons a v neposlední řadě šetrnější využívání operační paměti. Změn ale doznalo i vykreslovací jádro, díky čemuž Firefox 3 projde tolik populárním testem ACID2.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Autor je nezávislý novinář a publicista věnující se informatice, elektronice a telekomunikacím. V těchto oborech i podniká. Se serverem Lupa.cz spolupracuje již řadu let jako externí redaktor.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).