Hlavní navigace

Názory k článku Firefox, Opera, Chrome: Doporučujeme bezpečnostní doping

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 22. 3. 2011 8:58

    proxy4free.com (neregistrovaný)

    Je zde uveden doplňěk využívající služby Anonymouse.org, vězte že například některé servery skupiny iInfo (Měšec, Lupa) zobrazíte pouze v jejich mobilní verzi (m.lupa.cz, m.mesec.cz).

    Kdo chce být anonymní, nebo chce obejít omezení nastavená ve firmách, ať používá Proxy 4 Free (http://www.proxy4free.com/list/webproxy_rating1.html).

    Zde si můžete vybrat mezi mnoha proxy servery umístěnými v různých zemích světa, s různou rychlostí, různou dobou běhu a podle toho zda umožňují připojit se na zabezpečené servery (SSL).
    Servery speciálně určené pro FaceBook či MySpace.
    Jsou zde i servery mezi nimiž a vámy jsou data šifrována. Jeden teď vznikl i v ČR, http(https):/­/s5.proxyssl.in­fo, ale neznám ho.
    Skoro všechny tyto servery umí, bez problémů, převést adresní řádek do nečitelných údajů (odkazů) jejichž platnost po stanovené době vyprší a nejde již zjistit kam odkaz vedl.

    Proč vás na toto upozorňuji. Zejména proto, že i když jde o starou záležitost tak v česku služeb těchto serverů využívá málo lidí. Když jich bude využívat lidí více budou ještě anonymnější. Rozhodně doporučuji!

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).