Hlavní navigace

Vlákno názorů k článku Počítačů se prodává nejméně za několik let, hlásí Gartner od A.S. Pergill - I hry mají svá omezení a navíc mnoho...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 12. 4. 2013 8:23

    A.S. Pergill (neregistrovaný)

    I hry mají svá omezení a navíc mnoho potenciálních zákazníků zjišťuje, že flashové hry na webu jsou inteligentnější a lépe hratelné než mnohá "filmorealistická" střílečka..
    Své udělaly i Win 8 (jak tu bylo uvedeno výše - systém totálně nemožný, nedodělek s chybějícími ovladači ke spoustě HW atd. - v nejlepších tradicích svého výrobce).
    Také už není možné uměle snižovat výkon počítače operačním systémem (kdy nový OS tytéž činnosti provádí s řádově vyšší režií výkonu a paměti), a tím nutit uživatele ke koupi novějšího HW.
    Pokud z HW, na kterém mají potíže Win XP, přejdete na linux, tak najednou užasnete, jak je to svižný stroj, a že umí i např. přehrát bez zadrhávání i DVD.

    Pokud se splní výhrůžka Ubuntu, že dodají (snad koncem tohoto roku) smartphone, který po připojení k nějakému doku bude umět obsluhovat standardní klávesnici, myš a monitor, tak na tom budou výrobci klasických PC ještě hůř. Protože takové zařízení by bylo plnohodnotnou náhradou PC a na zadek by dostaly i tablety.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).