Hlavní navigace

Google a jeho prohlížeč

1. 10. 2004
Doba čtení: do minuty

Sdílet

Prohlížeč je logickým řešením. Prohlížeče kromě běžných tlačítek jako „Zpět“ a „Obnovit“ běžně zobrazují nástrojovou lištu pro snadný přístup ke všemu od webů v záložkách po obvykle spouštěné aplikace. Googlem střihnutý prohlížeč by mohl vyzdvihnout jím poskytované služby a zpřístupnit je, aniž by tento vyhledávací obr musel obtěžovat svým webem s logy a textem. Tak Ben Elgin v Business Week vidí možnost, že Google vyrobí vlastní prohlížeč. A já si říkám, proč stavět prohlížeč, když by to šlo…

Prohlížeč je logickým řešením. Prohlížeče kromě běžných tlačítek jako „Zpět“ a „Obnovit“ běžně zobrazují nástrojovou lištu pro snadný přístup ke všemu od webů v záložkách po obvykle spouštěné aplikace. Googlem střihnutý prohlížeč by mohl vyzdvihnout jím poskytované služby a zpřístupnit je, aniž by tento vyhledávací obr musel obtěžovat svým webem s logy a textem. Tak Ben Elgin v Business Week vidí možnost, že Google vyrobí vlastní prohlížeč. A já si říkám, proč stavět prohlížeč, když by to šlo zakomponovat do těch stávajících.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Autor se zabývá výkonovým marketingem na internetu. Pracoval pro Advertures, Dobrý web a Outrider. Martin byl dříve redaktorem Lupy a dalších periodik o IT.
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).