Hlavní navigace

Google Calendar: import události snadno a rychle

7. 6. 2007
Doba čtení: do minuty

Sdílet

Konečně je možné jednoduchým způsobem do služby Google Calendar doplnit události spadající do oblasti vašeho zájmu. Stačí si vybrat balíček událostí a jedním kliknutím jej importovat. Balíčky vyvijí i samotní uživatelé. Pokud již existuje adekvátní balíček, není problém importovat program vaší oblíbené sportovní soutěže, čas vysílání oblíbených seriálů, státní svátky a jiné významné dny, data koncertů konajících se ve vašem městě a podobně. Možnosti jsou prakticky neomezené. (Google Blogoscoped)

Konečně je možné jednoduchým způsobem do služby Google Calendar doplnit události spadající do oblasti vašeho zájmu. Stačí si vybrat balíček událostí a jedním kliknutím jej importovat. Balíčky vyvijí i samotní uživatelé.

Pokud již existuje adekvátní balíček, není problém importovat program vaší oblíbené sportovní soutěže, čas vysílání oblíbených seriálů, státní svátky a jiné významné dny, data koncertů konajících se ve vašem městě a podobně. Možnosti jsou prakticky neomezené. (Google Blogoscoped)

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Autor je nezávislý novinář a publicista věnující se informatice, elektronice a telekomunikacím. V těchto oborech i podniká. Se serverem Lupa.cz spolupracuje již řadu let jako externí redaktor.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).