Hlavní navigace

Názory k článku Google Chrome 5 se zřejmě zaměří na správu obsahu

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 2. 2. 2010 8:28

    Miňo (neregistrovaný)
    už sa teším na 5 Google Chrome a myslím si,že z čitateľov Lupy asi nie som jediný. Je pravda, že aj mne trochu vadí ten extenzívny rozvoj googlovských aplikácií (niekedy nestačím ani len registrovať čo je zase nové...), ten extenzívny rozvoj mi pripomína "búrlivý extenzívny rozvoj československej ekonomiky" v desaťročiach budovania socializmu, ale - každé porovnanie kríva aspoň na jednu nohu. Vrátim sa ale k téme, som rád, že si G. Chrome upevňuje svoju pozíciu na rozdiel od nestabilnej Mozilly, ktorá už má svoju slávu chvalabohu za sebou, a najmä na rozdiel od absurdného a doslova "životu nebezpečného" IE 8. Tým chcem povedať len toľko, že na všetko nové z dielní Googlu sa úprimne teším (aj keď nie vždy všetko vyjde...) na rozdiel od Microsoftu, kde naozaj nie je sa načo tešiť a kde platí - čím novšie, tým horšie. Internetový prehliadač nevynímajúc...
  • 2. 2. 2010 8:37

    anonymní
    Toho se moc nebojím. Po nainstalování zůstává Google Chrome s každou verzí stále maximálně minimalistický. Jaká si kdo nainstaluje rozšíření je už čistě věc každého a v tomto je myslím skvělé, že nikdo není do ničeho nucen.
  • 2. 2. 2010 7:08

    Martin (neregistrovaný)
    Jen aby to nepřehnali s těmi funkcemi, myslím, že spousta současných uživatelů jej používá právě kvůli jednoduchosti. Až z něj udělají jeden z těch mnoha přeplácaných browserů, jak potom chtějí získat uživatele, když se nebudou odlišovat?
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).