Hlavní navigace

Google Coop v češtině

28. 1. 2008
Doba čtení: do minuty

Sdílet

Google zpřístupnil další ze svých služeb v české verzi. Tentokrát došlo na Google Coop, tedy hostované vyhledávání. Této služby využijí hlavně majitelé webových stránek, kteří jejím prostřednictvím mohou nabídnout návštěvníkům prohledávání obsahu. Součástí služby je i úprava stránky s výsledky hledání či rovnou její implementace do designu stávajícího webu. K dispozici je placená verze s telefonickou podporou a bez reklamy nebo bezplatná verze s reklamou, na které ovšem díky Google AdSense…

Google zpřístupnil další ze svých služeb v české verzi. Tentokrát došlo na Google Coop, tedy hostované vyhledávání. Této služby využijí hlavně majitelé webových stránek, kteří jejím prostřednictvím mohou nabídnout návštěvníkům prohledávání obsahu. Součástí služby je i úprava stránky s výsledky hledání či rovnou její implementace do designu stávajícího webu. K dispozici je placená verze s telefonickou podporou a bez reklamy nebo bezplatná verze s reklamou, na které ovšem díky Google AdSense mohou majitelé stránek profitovat. (Tisková zpráva)

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Autor je nezávislý novinář a publicista věnující se informatice, elektronice a telekomunikacím. V těchto oborech i podniká. Se serverem Lupa.cz spolupracuje již řadu let jako externí redaktor.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).