Hlavní navigace

Google koupil Quickoffice, autory mobilního "kancelářského" balíku

6. 6. 2012
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Quickoffice jste možná potkali na mobilních telefonech či tabletech, jde o jednoho z hráčů na poli mobilních „kancelářských“ balíků pro Android i iOS. A také o jeden z nejpoužívanějších software na práci se soubory z Microsoft Office – Word, Excel, PowerPoint. Podle společnosti samotné je Quickoffice instalováno na více než 300 milionech zařízení.

Quickoffice jste možná potkali na mobilních telefonech či tabletech, jde o jednoho z hráčů na poli mobilních „kancelářských“ balíků pro Android i iOS. A také o jeden z nejpoužívaněj­ších software na práci se soubory z Microsoft Office – Word, Excel, PowerPoint. Podle společnosti samotné je Quickoffice instalováno na více než 300 milionech zařízení.

Výše transakce není známa, stejně jako zatím nejsou známy ani konkrétní plány, jak Google Quickoffice využije. Integrace a rozšíření možností mobilní podoby Google Docs se nabízí jako logická cesta. Quickoffice Pro (plná verze) na Google Play koupíte aktuálně za 280,–Kč, tabletová verze (Quickoffice Pro HD) je ještě dražší.

Zdroj: Google + Quickoffice = get more done anytime, anywhere a Quickoffice has been acquired by Google

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Konzultant a publicista, provozuje www.pooh.cz. Podle některých si myslí, že rozumí všemu, sám je však přesvědčen o pravém opaku a ani v 30+ letech nedokázal přijít na to, jak mít peníze a nepracovat.
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).