Hlavní navigace

Google Personalized Homepage je nyní iGoogle

2. 5. 2007
Doba čtení: do minuty

Sdílet

Google v krátkém čase přejmenovává svou další službu. Po vyhledávači zboží Froogle přišla na řadu služba Google Personalized Homepage. Tentokrát ovšem Google nenahrazuje krátký nejasný název jasnějším a delším, nýbrž dělá pravý opak. Google Personalized Homepage se nyní jmenuje iGoogle. Odkaz na iGoogle naleznete na výchozí stránce vyhledávače Google v pravém horním rohu. Personalizovaná home page iGoogle vám umožní měnit skiny, přidávat různé gadgets a rovnat je do několika tzv. tabů dle…

Google v krátkém čase přejmenovává svou další službu. Po vyhledávači zboží Froogle přišla na řadu služba Google Personalized Homepage. Tentokrát ovšem Google nenahrazuje krátký nejasný název jasnějším a delším, nýbrž dělá pravý opak. Google Personalized Homepage se nyní jmenuje iGoogle.

Odkaz na iGoogle naleznete na výchozí stránce vyhledávače Google v pravém horním rohu. Personalizovaná home page iGoogle vám umožní měnit skiny, přidávat různé gadgets a rovnat je do několika tzv. tabů dle potřeby. (Official Google Blog)

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Autor je nezávislý novinář a publicista věnující se informatice, elektronice a telekomunikacím. V těchto oborech i podniká. Se serverem Lupa.cz spolupracuje již řadu let jako externí redaktor.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).