Hlavní navigace

Google Reader a nový Gmail v češtině

14. 2. 2008
Doba čtení: do minuty

Sdílet

Další službou, kterou Google lokalizoval do češtiny, je Google Reader. Jedná se o poměrně populární online RSS čtečku. Vedle samotného rozhraní byla přeložena také nápověda. (Jankův blog) K českým uživatelům nehovícím angličtině míří také nový Gmail s funkcemi, které se doposud v lokalizované verzi nevyskytovaly. Jde například o podporu ICQ a AIM, vylepšený adresář, barevné štítky, skupinový chat nebo nové klávesové zkratky. (Gmail Blog)

Další službou, kterou Google lokalizoval do češtiny, je Google Reader. Jedná se o poměrně populární online RSS čtečku. Vedle samotného rozhraní byla přeložena také nápověda. (Jankův blog)

K českým uživatelům nehovícím angličtině míří také nový Gmail s funkcemi, které se doposud v lokalizované verzi nevyskytovaly. Jde například o podporu ICQ a AIM, vylepšený adresář, barevné štítky, skupinový chat nebo nové klávesové zkratky. (Gmail Blog)

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Autor je nezávislý novinář a publicista věnující se informatice, elektronice a telekomunikacím. V těchto oborech i podniká. Se serverem Lupa.cz spolupracuje již řadu let jako externí redaktor.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).