Hlavní navigace

Google schovává pod svá křídla organizaci Mozilla Foundation

1. 4. 2005
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Přesně před rokem na apríla ohromil Google svět zprávou o novém gigabajtovém emailu Gmail. Později se ukázalo, že svá slova myslel více než vážně. V této souvislosti je zpráva o tom, že společnost Google přebírá pod svá křídla celou organizaci Mozilla Foundation, šokující mnohem více. Do médií již dříve pronikly informace o bližší spolupráci světového vyhledávače a oblíbeného prohlížeče nebo o vývojářích, kteří přešli od Firefoxu ke Googlu. Podle vyjádření představitelů jednotlivých stran se v…

Přesně před rokem na apríla ohromil Google svět zprávou o novém gigabajtovém emailu Gmail. Později se ukázalo, že svá slova myslel více než vážně. V této souvislosti je zpráva o tom, že společnost Google přebírá pod svá křídla celou organizaci Mozilla Foundation, šokující mnohem více. Do médií již dříve pronikly informace o bližší spolupráci světového vyhledávače a oblíbeného prohlížeče nebo o vývojářích, kteří přešli od Firefoxu ke Googlu. Podle vyjádření představitelů jednotlivých stran se v nejbližší době přesune celá struktura organizace do sídla Google, kde se mají lidé z Mozilly ztotožnit s tamější typickou atmosférou a nadále pokračovat ve své práci bez výraznějších zásahů ze strany Google. (Google & Mozilla)

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Autor do května 2013 působil jako CEO srovnávače Heureka.cz, předtím pracoval v jablonecké společnosti Miton. Vystudoval Hospodářskou fakultu v Liberci a příležitostně píše svůj blog Oříšek.net.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).