Hlavní navigace

Google spolupracuje s DELLem

8. 2. 2006
Doba čtení: do minuty

Sdílet

Pokud si někdy koupíte počítač od DELLu, budete na něm možná mít předinstalovaný software od Google. DELL potvrdil, že testuje software od Google a také Google powered DELL homepage. Google software by se tak mělo dostat na 100 milionů nových počítačů. DELL není zdaleka jedinou firmou, která bude Google software předinstalovávat. Podle Wall Street Journal by další v pořadí měl být Hewlett Packard, s ním již Google nějakou dobu spolupracuje na distribuci Google Toolbaru. Obdobné vztahy má se…

Pokud si někdy koupíte počítač od DELLu, budete na něm možná mít předinstalovaný software od Google. DELL potvrdil, že testuje software od Google a také Google powered DELL homepage. Google software by se tak mělo dostat na 100 milionů nových počítačů. DELL není zdaleka jedinou firmou, která bude Google software předinstalovávat. Podle Wall Street Journal by další v pořadí měl být Hewlett Packard, s ním již Google nějakou dobu spolupracuje na distribuci Google Toolbaru. Obdobné vztahy má se Sony, Toshibou a dokonce i Apple. Více o tom informuje Petr Šnajdr na svém blogu na Lupě.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Autor vede tým aliancí a výkonnostního marketingu ve společnosti LMC, nejvýznamnějšího operátora na českém elektronickém trhu práce (www.jobs.cz, www.prace.cz).
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).