Hlavní navigace

Názor k článku Gorila mobil: čím víc dat spotřebujete, tím levněji si můžete kupovat nová od The_ERROR - V zadnem pripade se nechci zastavat tech vyderacskych...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 14. 3. 2014 9:19

    The_ERROR

    V zadnem pripade se nechci zastavat tech vyderacskych opu, ale neni vsechno tak, jak to na prvni pohled vypada.

    Firma sice ma takrka nulove ceny, jenze taky tech "nulovych" polozek ma taky kvanta, takze v konecnem dusledku se muze platba vysplhat do vcelku peknych cisel, kdy se to proste vyplati. Vsechno navic jde na jeden ucet - smlouvu.

    Rezidenti maji kazdy svoji smlouvu, v konecnem dusledku by platili mesicne 50 korun a zasadnim zpusobem zatezovali v tom globalnim poctu sit a tem, kteri plati vic by klesla kvalita sluzeb. Pak jsou tu naklady spojene s neplatici, vyuctovanim, podporou a dalsimi vecmi, ktere musi nekdo zaplatit, treba ze je ani nepouziva.

    Co nechapu, je to, jak to, ze virtualove evidentne nedosahuji takovych cen, jako firmy, ackoliv z pohledu operatora to musi byt vicemene stejne.

    A nakonec - dneska mi neprijde, ze by bylo volani nejak zavratne predrazene. Z aktualni situaci jsem uz jakztakz spokojen, precejen cena do 2 korun za minutu do cizich siti mi prijde uplne relevantni cena vzhledem k objemu hovoru, ktere vetsina lidi generuje (do 100 minut). Data jsou kapitolou sama o sobe, ale chapu, ze to posledni co opove chteji je se stat prostym providerem na data a lidi si budou pres ne volat a datovat a oni budou muset jenom platit za modernizace datove site.

    Jedine, co mi vylozene vadi je pristup operatoru k prodeji dotovoanych telefonu. Prodovat "dotovany" telefon za cenu beznou v obchodech? Pri mesicnim plneni treba 300 mesicne? Asi spatny vtip.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).