Hlavní navigace

HBO3 je od soboty do pondělí volně dostupné, nenaladíte ho ale u všech operátorů

17. 2. 2017
Doba čtení: 4 minuty

Sdílet

 Autor: HBO
UVNITŘ PŘEHLED – Poradíme vám, kteří z operátorů nabídnou tento víkend a v pondělí volné vysílání kanálu HBO3.

Společnost HBO Europe nabídla pro tento víkend všem operátorům zpřístupnění signálu stanice HBO3, která je od svého vstupu na český a slovenský trh k loňskému 21. březnu zaměřena převážně na originální produkci HBO. Hlavním smyslem volného vysílání HBO3 je promo nového seriálu Sedmilhářky z originální produkce HBO.

Seriál je do programu HBO3 zařazen poprvé v pondělí ve 21 hodin, na hlavním HBO bude uveden o hodinu dříve. Bude uveden s titulky. Podle našich informací byla i tentokrát podmínkou příprava letáku nebo banneru, který muselo HBO předem schválit. Poté společnost operátorovi za zpřístupnění kanálu nic neúčtuje. Někteří operátoři se proto zřejmě nepřipojí a někteří nestihli v daném termínu tuto podmínku splnit.

Volné vysílání potrvá od zítřka, soboty 18. února od šesti hodin ráno, do stejného času v úterý 21. února, což znamená celkem 72 hodin vysílání. Volné vysílání se týká pouze stanice HBO3, ať už v SD, nebo HD kvalitě, a netýká se jiných programů z portfolia společnosti HBO Europe.

Markéta Táborská z marketingového oddělení společnosti HBO připravila pro server DigiZone konečný seznam operátorů (v případě, že by zákazníci, kteří si normálně HBO3 nepředplácí, měli problém s příjmem, mohou se obrátit na zákaznickou linku svého operátora):

Satelitní Skylink

Zákazníkům s uhrazeným alespoň servisním poplatkem bude v uvedeném období zpřístupněn kanál HBO3.

Technické parametry:

  • Satelit: Astra 23,5 °E
  • Kmitočet: 12 090
  • Polarizace: V
  • FEC: 2/3
  • Symbol. rychlost: 29 900 kS/s
  • Norma: DVB-S2
  • Pilot: 8
  • PSK: Off

Zákazníci s funkcí FastScan najdou stanici HBO3 na pozici 77.

Telefon na zákaznickou linku v ČR: 595 694 310
Telefon na zákaznickou linku v SR: 02/20 250 241

UPC (CZ+SK)

Všem zákazníkům by měl být zpřístupněn program HBO3 HD na pozici 33 a HBO3 SD na pozici 233.

Telefon na zákaznickou linku v ČR: 729 929 100
Telefon na zákaznickou linku v SR: 02/594 22 222

O2

Operátor informoval zákazníky pomocí SMS zprávy. Všem zákazníkům podle zaslané SMS zprávy budou otevřeny pozice 23 (HBO3 HD) a 323 (HBO3 SD).

Telefon na zákaznickou linku: 800 02 02 02

Grape SC

Vysílání HBO3 HD bude zpřístupněno všem zákazníkům.

Telefon na zákaznickou linku: 800 911 911

FreeSat

Zákazníci se satelitními přijímači od FreeSatu najdou HBO3 na pozici 62.

Technické parametry:

HBO: BSS10
Satelit: Thor 6
Kmitočet: 11 900
Polarizace: H,
Pilot: 7/8,
Symbol. rychlost: 28 000 kS/s
Norma: DVB-S

Telefon na zákaznickou linku: 222 999 900

Nová Digi TV a Digi2GO

Dle sdělení zákaznické infolinky satelitní zákazníci Nové Digi TV najdou program HBO3 na pozici 39 a zákazníci Digi2GO na pozici 38.

Telefon na zákaznickou linku: 533 427 533

Flix TV

Zákazníkům bude zpřístupněn program HBO3.

Telefon na zákaznickou linku: 222 700 208

Slovak Telekom

HBO3 bude dostupné zákazníkům služby Magio.

Nová Digi (Slovensko)

HBO3 bude dostupné všem zákazníkům.

Telefon na zákaznickou linku: 0850 211 112

sledovanitv.cz

HBO3 bude dostupné automaticky všem zákazníkům.

email: podpora@sledovanitv.cz

RIO Media

HBO3 bude dostupné automaticky všem zákazníkům.

Telefon na zákaznickou linku: 212 270 000

CentroNet

HBO3 bude dostupné automaticky všem zákazníkům.

Telefon na zákaznickou linku: 246 008 787

FixPro

HBO3 bude dostupné automaticky všem zákazníkům.

Orange Slovensko

HBO3 bude dostupné automaticky všem zákazníkům.

Nezapomeňte zapnout titulky!

První díl seriálu Sedmilhářky s Reese Witherspoon a Nicole Kidman čeká na diváky volného vysílání v pondělí ve 21 hodin. Bude vysílán v originálním znění s volitelnými českými a anglickými titulky. Titulky nejsou na stanicích HBO2 a HBO3 vysílány v obraze kvůli sdílení obrazu s dalšími zeměmi. Na zákaznické lince by měli divákům se zprovozněním titulků operátoři poradit. IPTV služby podle našich informací zatím titulky na HBO3 nemají.

PSALI JSME: HBO nově nabízí českým divákům i anglické titulky 

Víkendový program HBO

V sobotu v 9:25 na diváky čeká dvoudílný film Tajný život Marilyn Monroe, kde si zahrála i známá herečka Susan Sarandon (v českém znění Taťjana Medvecká). Ve dvě hodiny odpoledne je připravena ochutnávka dvou dílů seriálu Viceprezident(ka), o hodinu později ochutnávka dvou dílů seriálu Nesvá, o hodinu později osm dílů seriálu Počtyřech. Prime-time je pak vyhrazen maratonu seriálu Rozvod (v hlavní roli v českém znění s Lucií Juřičkovou jako Sarah Jessica Parker a Petrem Štěpánem, který propůjčil hlas Thomasi Hasenovi Churchovi).

V neděli ráno si pak děti mohou přivstat, aby se podívali v 6:45 na animovaný film Proč jsem nesnědl svého taťku. V 11:35 pak na diváky čekají čtyři díly oceňované dramatické minisérie Olive Kitteridgeová Francesem McDormandem (v českém znění Zlata Adamovská, která si za herecký výkon odnesla cenu Františka Filipovského za dabing), Richardem Jankinsem (v českém znění Jan Vlasák) a Billem Murraym (v českém znění Pavel Rímský) v hlavních rolích.

cif - září

Po skončení na diváky čeká maraton deseti dílů páté série seriálu Girls. Ve 22:45 je pak na programu film Prezidentské volby z originální produkce HBO. Ivana Milbachová si za roli senátorky Palinové v podání Julianne Moore odnesla cenu Františka Filipovského za dabing.

V pondělí pak na diváky v 9:45 čeká pět dílů minisérie Mildred Pierceová z originální produkce HBO. Diváci uslyší herečku Jitku Ježkovou jako Kate Winslet. Odpoledne v 15:30 je pak připraven film Bessie či v podvečer v 18:25 snímek Hemingway a Gellhornová z originální produkce HBO s Nicole Kidman (v českém znění Lucie Benešová) a Clivem Owenem (v českém znění Aleš Procházka). Ve 21 hodin je pak pro diváky HBO3 připraven zmiňovaný první díl nového seriálu z produkce HBO Sedmilhářky.

Autor článku

Autor se dlouhodobě zajímá o film a televizní vysílání.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).