Hlavní navigace

Heslo za čokoládu

20. 4. 2004
Doba čtení: do minuty

Sdílet

Nevím, jak vy, ale nesnáším hesla. Zrovna dneska jsem zjistil, že jsem zapomněl heslo ke svému vlastnímu publikačnímu systému. Minulý měsíc jsem zapomněl heslo k FTP, které mám už pět let (mění se). A tak mě vůbec nepřekvapuje, že přes 70 procent náhodně zvolených cestujících na londýnském nádraží bylo ochotno svoje heslo prozradit za tabulku čokolády a 34 procent ho vyzradilo prostě jen tak. Čím víc lidí ho zná, tím líp – aspoň se můžu zeptat: Vítku, prosimtě, jaký mám heslo taskmanažeru? …

Nevím, jak vy, ale nesnáším hesla. Zrovna dneska jsem zjistil, že jsem zapomněl heslo ke svému vlastnímu publikačnímu systému. Minulý měsíc jsem zapomněl heslo k FTP, které mám už pět let (mění se). A tak mě vůbec nepřekvapuje, že přes 70 procent náhodně zvolených cestujících na londýnském nádraží bylo ochotno svoje heslo prozradit za tabulku čokolády a 34 procent ho vyzradilo prostě jen tak. Čím víc lidí ho zná, tím líp – aspoň se můžu zeptat: Vítku, prosimtě, jaký mám heslo taskmanažeru? (DigiWeb)

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Autor se zabývá výkonovým marketingem na internetu. Pracoval pro Advertures, Dobrý web a Outrider. Martin byl dříve redaktorem Lupy a dalších periodik o IT.
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).