Hlavní navigace

Hlasování v anketě Křišťálová Lupa 2016 je v polovině

17. 10. 2016
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Už jen tři týdny budou služby českého internetu svádět boj o přední příčky „internetových Oscarů“. Podpořte i vy své favority a dejte jim hlas.

Na základě nominací 11. ročníku ankety Křišťálová Lupa, které probíhaly přes léto, se do finálního hlasování veřejnosti dostalo 61 projektů a služeb v těchto 6 kategoriích:

V loňském roce byly výsledky v některých kategoriích opravdu těsné. Pokud jste tedy ještě nehlasovali, podpořte své favority a dejte jim hlas. Rozhodnout o vítězi můžete právě i svým hlasem. 

O pořadí v dalších osmi kategoriích bude rozhodovat odborná porota. Hlasování probíhá do 7. listopadu 2016. 

Slavnostní vyhlášení vítězů proběhne 1. prosince již tradičně v Divadle Archa. Letos se představí nové tváře, které diváky vyhlášením provedou. Těšit se můžete na herce a moderátora Ondřeje Cihláře spolu s členy akrobatické skupiny Losers Cirque Company. 

Další podrobnosti o anketě Křišťálová Lupa 2016 – Cena českého Internetu najdete na www.kristalova-lupa.cz

BRAND24

Anketu Křišťálová Lupa 2016 pořádá server Lupa.cz, jehož provozovatelem je společnost Internet Info. Generálním partnerem akce je Česká spořitelna a hlavním partnerem společnost T-Mobile. Dalšími partnery akce jsou Active24, Chivas Regal, Kniha Zlín, mojeID a PayU. Hlavními mediálními partnery jsou Česká televize a Český rozhlas Radiožurnál. Mediálními partnery jsou Aktuálně.cz, Deník.cz, E15.cz, Heureka.cz, Hypermedia.cz, iDNES.cz, Novinky.cz, Seznam.cz, Strategie, Tiscali Media, Živě.cz.

Byl pro vás článek přínosný?

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).