Hlavní navigace

Vlákno názorů k článku Hledání nejlepšího hledače (2) od Michal Kara - Neni pravda, ze zdrojaky Sherlocka nejsou pristupne. Stale...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 8. 3. 2001 8:22

    Michal Kara (neregistrovaný)
    Neni pravda, ze zdrojaky Sherlocka nejsou pristupne. Stale jsou k dispozici i s dokumentaci na ftp://atrey.karlin.mff.cuni.cz/pub/local/mj/sherlock/
  • 8. 3. 2001 12:46

    Michal Illich (neregistrovaný)
    Diky, ja je mam uz doma na disku a stejne tak i dalsi lide, tedy nepredpokladam, ze by se uplne ztratily (coz u zajimaveho GPL projektu temer nejde). Akorat jejich nalezeni je tezke - drive fungoval sherlock.cz a veskere informace o nem byly dobre nalezitelne.

    Trochu to pripomina situaci s Googlem, ktery kdysi veskerou svou architekturu dokumentoval ve whitepaperech, ale jakmile presel na komercni bazi, byl zrejme dotlacen k tomu, aby tyto informace ze vsech webu, ktere mel pod kontrolou stahl. Chvili to vypadalo tak, ze tyto informace uz nejsou k nalezeni, teprve postupem casu se vyrojily na nejruznejsich mirrorech.
  • 10. 3. 2001 19:32

    Martin Mares (neregistrovaný)
    www.sherlock.cz uz, zda se, odeslo do vecnych lovist, ale netusim, proc - patri Ladislavu Zajickovi (ostatne castemu prispevovateli Lupy) a ani se mnou, ani s novejsimi verzemi Sherlocka nema bohuzel jiz davno nic spolecneho, i kdyz bych byl velice rad, kdyby se Sherlock na tyto stranky vratil. Sherlockova Homepage stale existuje a sidli na MFF UK a ackoliv jsem jiz nejaky ten patek nemel cas na stranku cokoliv pripsat, na FTP se jeste stale aktualni snapshoty zdrojaku rady 1.x objevuji.

    V soucasne dobe pracuji na zbrusu novem Sherlockovi 2.0 (kratce receno: nezustal kamen na kameni) a prestoze jeho vyvoj plne financuje Centrum, bude i tato verze casem zverejnena pod GPL.

    Rad bych Sherlockovi take vybudoval nejake "dustojnejsi obydli" v podobe stranek, na nichz by bylo i podrobnejsi povidani o celem systemu, jeho technicke parametry, popis algoritmu, ktere pouziva, doufam, ze k tomu brzy dojde.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).