Hlavní navigace

Vlákno názorů k článku Hosting.cz zřejmě spamuje a nekale soutěží od Jaroslav - Myslím, že bychom si všichni mohli uvědomit, že...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 19. 7. 2002 20:34

    Jaroslav (neregistrovaný)
    Myslím, že bychom si všichni mohli uvědomit, že internet znamená "mezinárodní síť!". Uživatele internetu jsem až dosud považoval za jistou elitu (stejně jako Křižíkovci měli radost ze spoluuživatelů žárovky v Praze)...
    Podle obsahu všech diskuzí okolo P.E.S. a "Hosting" tomu tak ale není. Jaký že to internet vlastně používáme? Krajan v USA i jinde na světě se jistě směje. Obsah většiny diskuzních příspěvků jen odpovídá intelektuální úrovni všech občanů ČR. Lépe řečeno v průměru průměrnému IQ. (Pozn. krajní hodnoty jsou u debility a u geniality). Nehodlám řešit a nadále šířit reklamu oněm firmám. Své domény mám registrované a uložené jen u jedné z nich. Mají své chyby, ale kdo je nemá? Navíc jsem měl možnost posílat maily a s poskytovatelem prostoru se dohodnout - bouřlivě, ale slušně.
    Velmi mne "dojaly" stesky jednoho z přispěvatelů, který podrobně vypráví i o osobních problémech. .... Vážený pane, mnoho lidí, kteří mají těhotnou manželku má problémy... ale co to má společného s internetem??? Já sám jsem měl již v roce 1992 tři děti, třikrát větší plat než průměrný, dvě vysoké školy s červeným diplomem a funkci ministerského rady. Stačila mi jedna dovolená na Moravě, kde jsem dostal horečky. Od té doby jsem neschopný pracovat a plný invalidní důchod jsem dostal až vloni. Výše mého důchodu je 4996 korun českých. Tudíž nejsem vůbec majetným občanem. Ba naopak. Plně si uvědomuji svou situaci a jediné, co mi zbývá, je víra v Boha. Jen díky manželce, která otročí u jedné zahraniční firmy 12 hodin denně, si mohu dovolit odepisovat na diskuzi, kterou jsem přečetl.
    Pokud tedy někomu nevyhovuje platit to či ono v českých korunách, nechť využije nabídky "inter"netu a mnoha desítek tisíc jiných firem. Ne... U nás je tomu naopak. Malost nad malost. Jinými slovy Kocourkov nad Kocourkov. Ono totiž vybrat si prostor znamená hledat (to stojí čecháčkovské korunky), znamená to znalosti (průměrné IQ nenalezne v současné úrovni nic) a znamená to jazykové schopnosti (bez komentáře, a i kdyby komentář: "oborné jazykové znalosti").
    Pokud jde o ten bezpředmětný předmět diskuze, platí to o tom smíchu krajanů. Ve vyspělých státetech totiž už dávno znají, že házet jen tak špínu i v občejné diskuzi nemá smysl. Věřte mi, je to pravda.

  • 20. 7. 2002 18:11

    Filip Radic (neregistrovaný)
    Uživatele internetu jsem až dosud považoval za jistou elitu..

    ...

    Velmi mne "dojaly" stesky jednoho z přispěvatelů, který podrobně vypráví i o osobních problémech. ....

    Já sám jsem..

    Btw: uz jen z poctu uzivatelu Internetu je patrne, ze se o zadnou "elitu" jednat nemuze, souhlasim jen snad s tim, ze napr. zrovna tento muj prispevek je mrhanim casu..

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).