Hlavní navigace

HTC představilo nový mobil pro rychlé vyřizování e-mailů

2. 4. 2009
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Společnost HTC představila nový komunikátor HTC Snap, který klade velký důraz na vyřizování e-mailové korespondence. Kromě hardwarové QWERTY klávesnice nabízí novou funkcí Inner Circle, která setřídí e-maily ve složce s doručenou poštou tak, že zprávy od předem definovaných odesílatelů jsou vidět jako první. Víme, že lidé bývají často zahlceni lavinou nevyžádaných e-mailů, a proto HTC Snap zavádí Inner Circle. Inovace umožňuje uživatelům upřednostňovat zprávy od nejdůležitějších lidí a to…

Společnost HTC představila nový komunikátor HTC Snap, který klade velký důraz na vyřizování e-mailové korespondence. Kromě hardwarové QWERTY klávesnice nabízí novou funkcí Inner Circle, která setřídí e-maily ve složce s doručenou poštou tak, že zprávy od předem definovaných odesílatelů jsou vidět jako první. Víme, že lidé bývají často zahlceni lavinou nevyžádaných e-mailů, a proto HTC Snap zavádí Inner Circle. Inovace umožňuje uživatelům upřednostňovat zprávy od nejdůležitějších lidí a to pouhým stiskem jediného tlačítka, popisuje John Wang, ředitel marketingu HTC.

Až osm a půl hodiny hovoru pak slibuje 1500 mAh baterie. Nejen rychlé odesílání a příjem e-mailů má zajistit podpora mobilní vysokorychlostní technologie HSDPA v rámci sítí třetí generace. Samozřejmostí je pak spolupráce s Microsoft Exchange. HTC Snap je vybaven operačním systémem Windows Mobile 6.1 Standard. (Tisková zpráva)

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Autor je nezávislý novinář a publicista věnující se informatice, elektronice a telekomunikacím. V těchto oborech i podniká. Se serverem Lupa.cz spolupracuje již řadu let jako externí redaktor.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).