Hlavní navigace

i-legálně.cz rozjíždí stahování hudby za paušál

30. 5. 2008
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Historicky poprvé se na českém Internetu budeme moci setkat s možností neomezeného stahování hudby za paušální poplatek. Největší česká internetová prodejna s digitální hudbou tak reaguje na dlouhodobý požadavek ze strany svých zákazníků a na rostoucí konkurenci. Server i-legalne.cz dnes poskytuje 487 042 skladeb z portfolia 42 266 interpretů nebo skupin. Podle vyjádření ČTK také zasahuje asi 70 procent tuzemského trhu s legálním stahováním hudebních souborů. Přesné cenové podmínky a případná…

Historicky poprvé se na českém Internetu budeme moci setkat s možností neomezeného stahování hudby za paušální poplatek. Největší česká internetová prodejna s digitální hudbou tak reaguje na dlouhodobý požadavek ze strany svých zákazníků a na rostoucí konkurenci. Server i-legalne.cz dnes poskytuje 487 042 skladeb z portfolia 42 266 interpretů nebo skupin. Podle vyjádření ČTK také zasahuje asi 70 procent tuzemského trhu s legálním stahováním hudebních souborů. Přesné cenové podmínky a případná technologická omezení paušálního stahování slíbili zástupci portálu zveřejnit již v průběhu dnešního dne. V zahraničí nabízí paušální přístup ke stahování hudebních souborů portál Napster, který díky své unikátní koncepci disponuje největším katalogem skladeb a neuplatňuje DRM. (Finanční noviny )

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Externí spolupracovník serveru Lupa.cz a expert na blockchain a kryptoměny. Jako šéfredaktor v minulosti vedl ADASTRA Business Intelligence Magazine a server ITbiz.cz. Dnes pracuje jako redaktor časopisu Forbes.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).