Hlavní navigace

ICANN představí v pátek v Praze svého nového šéfa

19. 6. 2012
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Už tuto sobotu začnou v pražském hotelu Hilton první setkání v rámci 44. mítinku organizace ICANN. Již o den dříve ale oznámí předseda představenstva Steve Crocker společně s provozním ředitelem Akramem Atallahem, kdo bude novým výkonným ředitelem celosvětového správce sítě Internet. Současnému výkonnému řediteli Robu Beckstromovi totiž končí jeho funkční období a rozhodl se už dále ve svém působení v rámci ICANNu nepokračovat. Pražské setkání pro něj tedy bude posledním v jeho současné roli.

Už tuto sobotu začnou v pražském hotelu Hilton první setkání v rámci 44. mítinku organizace ICANN. Již o den dříve ale oznámí předseda představenstva Steve Crocker společně s provozním ředitelem Akramem Atallahem, kdo bude novým výkonným ředitelem celosvětového správce sítě Internet. Současnému výkonnému řediteli Robu Beckstromovi totiž končí jeho funkční období a rozhodl se už dále ve svém působení v rámci ICANNu nepokračovat. Pražské setkání pro něj tedy bude posledním v jeho současné roli.

U příležitosti představení nového výkonného ředitele chystá ICANN v Praze tiskovou konferenci, na níž zve jak zástupce českých médií, tak další členy české internetové komunity. Toto setkání začíná v hotelu Hilton ve čtyři hodiny odpoledne našeho času. Pro zahraniční novináře, ale i pro všechny ostatní, kteří se nemohou zúčastnit a chtěli by znát jméno nové hlavní tváře ICANNu mezi prvními, bude připraven online přenos.

Byl pro vás článek přínosný?

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).