Hlavní navigace

ICQ 7 v barvách portálu Centrum.cz

22. 2. 2010
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Zatím v tichosti vypustila společnost Centrum Holdings nového klienta ICQ 7 ve svých barvách. Originální klient ICQ 7 vyšel zhruba v půli ledna a dočkal se tří milionů instalací za dva týdny. Po jeho vydání pak měly dle očekávání přijít pro jednotlivé země speciální verze vytvořené ve spolupráci s lokálními partnery. V České republice a na Slovensku je lokálním partnerem ICQ právě Centrum Holdings. ICQ 7 v barvách Centrum Holdings kromě přizpůsobeného designu uživatelského rozhraní přináší v…

Zatím v tichosti vypustila společnost Centrum Holdings nového klienta ICQ 7 ve svých barvách. Originální klient ICQ 7 vyšel zhruba v půli ledna a dočkal se tří milionů instalací za dva týdny. Po jeho vydání pak měly dle očekávání přijít pro jednotlivé země speciální verze vytvořené ve spolupráci s lokálními partnery. V České republice a na Slovensku je lokálním partnerem ICQ právě Centrum Holdings. ICQ 7 v barvách Centrum Holdings kromě přizpůsobeného designu uživatelského rozhraní přináší v hlavním okně nový box s odkazy na aktuální články ze serverů Aktuálně.cz a Bleskově.cz. Viz screenshot níže:

BRAND24

Screenshot ICQ 7

Jeho zobrazování se nedá zrušit. I po vypnutí odběru kanálů z obou serverů zůstane box zobrazen alespoň s textem nabízejícím jeho služby. České ICQ 7 v barvách Centrum Holdings nepřináší zatím spolupráci se žádným místním komunitním serverem. Nadále tak zůstávají podporování jen nadnárodní hráči v čele s Facebookem nebo Twitterem. Zahrnuta není ani podpora importu kontaktů z e-mailových služeb provozovaných Centrum Holdings. Z u nás běžně používaných služeb je stále podporován jen konkurenční Gmail.

Aktualizace (23.02. v 13:27): box s články z Aktuálně.cz a Bleskově.cz se přece jen dá skrýt, ale chce to bystré oko. Pod ním je v šedém proužku maličká šipka (uprostřed) a pokud na tuto šipku kliknete, box se skryje.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Autor je nezávislý novinář a publicista věnující se informatice, elektronice a telekomunikacím. V těchto oborech i podniká. Se serverem Lupa.cz spolupracuje již řadu let jako externí redaktor.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).