Hlavní navigace

Názor k článku iDnes & pornografie od KenX - Pane Stuchlík, jsem pravidelným čtenářem iDNES od doby co...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 5. 3. 2004 21:05

    KenX (neregistrovaný)
    Pane Stuchlík,

    jsem pravidelným čtenářem iDNES od doby co Váš server vznikl. Nicméně bulvarizace Vašeho serveru je naprosto zřejmá a články přestávají mít často informační hodnotu, spíše jen pobaví a někdy ani to ne. Chcete konrétní příklad? Proč ne, bude se týkat sportu, fotbalu a informování vašeho redaktora, Filipa Saivera. Tento člověk vyrekonstruoval nepravdivou "story" o tom že profesionální fotbalista Václav Koloušek přišel do Slavie jako amatérský hráč. Snažili jste se tehdy na tomto tématu vydělat co se dalo. Bohužel pro Vás se následně ukázalo, že jste o něčem takovém NEMĚLI důkazy a nakonec se ukázalo že v době odletu Slavie na přípravu do Turecka už byl profesionálním hráčem Slavie registrovaným na svazu. Toto byl konkrétní příklad zpráv které produkujete a které se nejen mě nelíbí. Omlouvám se že jsem sem tahal téma ze sportu, ale byl to modelový příklad.

    Také jsem si všiml jak se čím dál tím větší částí informací tahaných k uživatelům stávají nejrůznější reklamy, proto napříkad už dávno nečtu Mobil server který býval výborným médiem než ho Vaše firma převzala a místo to čtu raději Mobilmanii kde je reklam méně a skutečně hodnotných článků více. S těmi reklamami opět můžeme konkretizovat, jen na úvodní stránce mobil serveru jsou:

    3x reklamní banner nahoře
    malá reklama nad levým panelem s menu
    velká reklama vpravo
    malá reklama na obchodní firmu mezi hlavním obsahem
    velký reklama v hlavním obsahu

    Jediná záchrana je aplikace Kerio Personal Firewall. Spolehlivě reklamy likviduje a tak koukám že je Mobil server ještě trošku použitelný a přehledný.

    KenX
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).