Hlavní navigace

Názor k článku IFPI: 95 % hudby je stále stahováno nelegálně od Jaromir - Samozřejmě, že článek je lživý, protože vychází z...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 28. 1. 2009 6:03

    Jaromir
    Samozřejmě, že článek je lživý, protože vychází z prohlášení skupiny kolem distributorů nosičů a ty ohledně tohoto lžou vždycky. Ještě jsem je neviděl nepřekrucovat skutečný stav věci.

    Jsem jen chtěl upozornit na to, jak to je. Samozřejmě, že umím hledat na Internetu jen mezi prestižními názory "běžných lidí" a vím, k jak se situaci vyjádřili i právnici, ale jejich článků je minimum, protože neradi dávají informace "zdarma".

    Opravdu autoritativní rozhodnutí by šlo najít pouze ve výsledku soudu, ten ale nevím kde najít.

    Na tom, že je má informace pravdivá, SI STOJÍM. Toto téma se opravdu probíralo na Internetu 100* i v internetových novinách a všude možně a VŠICHNI (kromě zástupců distributorů, kteří vyloženě lžou, a minimálně dvakrát jsem je viděl vkládat do zákona pasáže, které tam vůbec nebyly, jako lež o možnosti pořízení pouze jedné kopie atd.) SE SHODLI NA MOŽNOSTI KOPIE PRO OSOBNÍ POTŘEBU AUDIA, VIDEA A TEXTU. Firmy kopírovat nemůžou a software obecně se kopírovat nemůže taky (pokud není pod nějakou volnou licencí).


    Ohledně hospodářského prospěchu:

    "http://skip.nkp.cz/KeStazeni/ZamSekce/knihovny_revize_%20190606.pdf"

    Je celkem pěkný výcuc, v kterém je jasně napsáno, že hospodářským prospěchem se rozumí jakýkoliv prospěch hmotný, či nehmotný jdoucí NAD RÁMEC OSOBNÍ POTŘEBY FYZICKÉ OSOBY.
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).