Hlavní navigace

Vlákno názorů k článku Igor Třeslín (Storyous): EET není připraveno ideálně, co si budeme povídat od Klik je cvik - Ještě jsem nenašel PR které by věřilo tomu...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 11. 9. 2016 15:04

    Klik je cvik (neregistrovaný)

    Ještě jsem nenašel PR které by věřilo tomu co prosazuje,protože to ani nejde :) Pokud mám vyjádřit svůj názor k vláknu tak vedení - i přes jejich právo prodat - Storyous si ponese následky za prodej fungujícího projektu Lunchtime hodně dlouho. Je to v očích potencionálních zákazníků nedůvěrýhodný projekt ,který nemá zájem z pohledu dlouhodobého tvořit,ale jen na ukor uživatelů prodávat. Měl se držet toho co umí a ne se pouštět s utrženými penězi do něčeho co neumí.Storyous je jen příběh, který brzy bude zase zapomenut a jeho názory jsou nepodstatné,protože jsou neodborné.

  • 10. 9. 2016 12:51

    jouda (neregistrovaný)

    By me zajimalo, zda existuje nejaky uspesny projekt, ktery je pod hlavickou Rockaway.

    Kdyz si ctu PRka co vychazi, tak mi prijde, ze v Rockaway nejsou schopni udrzet kontinualni myslenku, jako by neverili tomu co delaji. Pripadne vubec nechapou jak funguje byznis.

    U tohoto projektu jsou PR nadsazena vice jak 20x oproti realite, zvlastni.

    2015
    "V příštím roce bychom rádi vstoupili do Německa a na další tři západní trhy. Jakmile si na tomto trhu projdeme všemi porodními bolestmi a naučíme se, jak expanzi vést, začneme postupně co nejrychleji vstupovat na další trhy primárně na západ od nás"

    nebo 2014
    "Pro příští rok chce pod svá křídla dostat kolem osmi stovek restaurací. Postupně má však Storyous vyrůst až na desetinásobek tohoto počtu, tedy asi na osm tisíc kaváren a restaurací."

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).