Hlavní navigace

Instagram dorazil na Android

3. 4. 2012
Doba čtení: do minuty

Sdílet

Instagram se dnes objevil na Google Play (zde) a po měsících čekání jej tak mohou používat i uživatelé telefonů (i tabletů) s Androidem. Instagram se stal jednou z nejrozšířenějších aplikací na fotografování a nahrávání fotografií na Internet (jeho odpůrci ho nicméně označují za aplikaci na „prznění“ fotografií) a používá ho přes 30 milionů lidí (rok a půl po uvedení na trh).

Instagram se dnes objevil na Google Play (zde) a po měsících čekání jej tak mohou používat i uživatelé telefonů (i tabletů) s Androidem. Instagram se stal jednou z nejrozšířenějších aplikací na fotografování a nahrávání fotografií na Internet (jeho odpůrci ho nicméně označují za aplikaci na „prznění“ fotografií) a používá ho přes 30 milionů lidí (rok a půl po uvedení na trh).

Máte-li Android 2.2 s podporou open GL ES 2 (slouží pro filtry), budete si pravděpodobně moci Instagram pro Android nainstalovat. Dostupný je zdarma. 

  

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Konzultant a publicista, provozuje www.pooh.cz. Podle některých si myslí, že rozumí všemu, sám je však přesvědčen o pravém opaku a ani v 30+ letech nedokázal přijít na to, jak mít peníze a nepracovat.
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).