Hlavní navigace

Instagram překročil 50 milionů uživatelů

1. 5. 2012
Doba čtení: do minuty

Sdílet

Instagram má přes 50 milionů uživatelů a nové přidává tempem zhruba pěti milionů uživatelů za za týden. Čtyřicet milionů uživatelů měl 13. dubna, o deset méně zhruba na začátku dubna. Na počátku roku měl uživatelů 15 milionů. Masivní růst počtu uživatelů není způsoben pouze uvedením Instagramu pro Android, významně přispělo i zviditelnění v AppStore, kde se Instagram probojoval na přední příčku. Na Google Play má Instagram pro Android přes 10 milionů stažení.

Instagram má přes 50 milionů uživatelů a nové přidává tempem zhruba pěti milionů uživatelů za za týden. Čtyřicet milionů uživatelů měl 13. dubna, o deset méně zhruba na začátku dubna. Na počátku roku měl uživatelů 15 milionů.

Masivní růst počtu uživatelů není způsoben pouze uvedením Instagramu pro Android, významně přispělo i zviditelnění v AppStore, kde se Instagram probojoval na přední příčku. Na Google Play má Instagram pro Android přes 10 milionů stažení.

Zdroj: Instagram Passes 50 Million Users, Adds 5 Million a Week

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Konzultant a publicista, provozuje www.pooh.cz. Podle některých si myslí, že rozumí všemu, sám je však přesvědčen o pravém opaku a ani v 30+ letech nedokázal přijít na to, jak mít peníze a nepracovat.
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).