Hlavní navigace

Názor k článku Internet Explorer 7: Žádnou revoluci nečekejme od Lupa.CZ - je -li to nebo neni spatne, bude zrejme...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 25. 3. 2005 21:56

    Lupa.CZ (neregistrovaný)
    je -li to nebo neni spatne, bude zrejme lepsi odkazovat se na specifikaci, doporucuji vam se na ni take podivat, nenajdete tam samozrejme zadne konkretni renderovaci pokyny, vyjma mozna doporuceni...navic se obavam, ze mnozstvi webu specifikujicich title u img je jeste mensi nez alt - osobne je navic pokladam za duplicitni


    ano ja uz vas chapu.. vy berete HTML jako prezentaci.. ja beru prezentaci jako vrcholny objekt interakce s uzivatelem a HTML je pouze jeho nedokonala serializace..

    otazka GUI to samozrejme je, ale vzhledem k vasemu poslednimu odstavci a zrejme fixaci na namespace HTML bez znalosti nebo mozna jen chuti odhlednout od pohledu odpovidajicimu mozna zacatku 90 let to zretelne nebude snadne pro vas pochopit. Nicmene, muzeme se babrat dale v techto jemnych nuancich, presto ale uzivatel majoritniho browseru dostane celkovou informaci i s chybejicim obrazkem, bude -li ovsem autor prezentace vubec ochoten napr. vzhledem k ocekavanemu obecenstvu se babrat s temito atributy. ne kazdy je dikybohu W3C validator.

    predpokladam take, ze jste dodnes nepochopil moznosti integrace MSIE s OS jako jednoho ze standardnich kanalu jako muze OS, event. jeho apliukace, komunikovat s uzivatelem, jest tak?

    jinak se osobne domnivam na zaklade HTML specifikace na w3c.org ze MS je konformni vuci ni neb formulace typu User agents must render alternate text when they cannot support images jsou splneny. pochybuji, ze v takoveto dokumentaci najdete exaktni renderovaci pokyny (a jak poznamenavam vyse, nebylo by to ani filozoficky spravne).

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).