Hlavní navigace

Internetová televize pro Vysočinu v ostrém provozu

21. 12. 2007
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Od tohoto měsíce je v ostrém provozu internetová televize informačního portálu i-Vysočina.cz, který se věnuje kraji Vysočina. Televize o Vysočině přináší nejen zpravodajské příspěvky, ale také praktické informace nejen pro obyvatele regionu, ale i jeho návštěvníky. Každou hodinu mohou diváci sledovat statické pohledy z webových kamer na Vysočině, ale také aktuální počasí a zajímavé události z Vysočiny v rubrikách Bez komentáře. Zajímavá místa v regionu mapuje jako pozvánky na výlet pořad…

Od tohoto měsíce je v ostrém provozu internetová televize informačního portálu i-Vysočina.cz, který se věnuje kraji Vysočina. Televize o Vysočině přináší nejen zpravodajské příspěvky, ale také praktické informace nejen pro obyvatele regionu, ale i jeho návštěvníky. Každou hodinu mohou diváci sledovat statické pohledy z webových kamer na Vysočině, ale také aktuální počasí a zajímavé události z Vysočiny v rubrikách Bez komentáře. Zajímavá místa v regionu mapuje jako pozvánky na výlet pořad VysočinaIN. Během testovacího provozu odvysílal také informační televizní kanál i-Vysočina.cz samostatné pořady jako byl záznam tiskové konference rady Kraje Vysočina, který sledovalo 1500 unikátních diváků, popisuje programové složení tisková zpráva.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Autor je nezávislý novinář a publicista věnující se informatice, elektronice a telekomunikacím. V těchto oborech i podniká. Se serverem Lupa.cz spolupracuje již řadu let jako externí redaktor.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).