Hlavní navigace

Internetová verze Reflexu bude stát 50 korun na týden

4. 3. 2010
Doba čtení: do minuty

Sdílet

Už na konci loňského roku se v médiích objevily informace, že vydavatelství Ringier hodlá zpoplatnit online verzi týdeníku Reflex. Šéf internetové divize českého Ringieru, Ivan Hamšík, tento krok tehdy zdůvodňoval tím, že příjmy z inzerce na Internetu nejsou takové, aby vydavatelství uživily. Podle našich informací bude od 1. dubna většina obsahu elektronické verze Reflexu přístupná pouze po zaplacení předplatného. To by mělo přijít na 50 korun týdně, přičem tištěný i internetový Reflex by měly…

Už na konci loňského roku se v médiích objevily informace, že vydavatelství Ringier hodlá zpoplatnit online verzi týdeníku Reflex. Šéf internetové divize českého Ringieru, Ivan Hamšík, tento krok tehdy zdůvodňoval tím, že příjmy z inzerce na Internetu nejsou takové, aby vydavatelství uživily.

Podle našich informací bude od 1. dubna většina obsahu elektronické verze Reflexu přístupná pouze po zaplacení předplatného. To by mělo přijít na 50 korun týdně, přičem tištěný i internetový Reflex by měly být k dispozici ve stejný den.

Byl pro vás článek přínosný?

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).