Hlavní navigace

Ivo Lukačovič se vrací do Seznamu a opráší slogan „Seznam.cz, najdu tam, co neznám“

7. 12. 2012
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

„Dlouhodobá práce z domova mi už nevyhovovala a Seznam.cz mi začínal chybět, a proto jsem se rozhodl, že se do něj vrátím, se všemi výhodami, které jako majitel a předseda představenstva mám. Chci se hlavně věnovat našim produktům a předávat své vize dál,“ uvádí Ivo v tiskové zprávě. Pavel Zima zůstává generálním ředitelem a nadále má pod sebou produkty Seznamu, které však nyní budou, slovy tiskové zprávy, „reflektovat přání a vize majitele společnosti, který bude mít vždy finální slovo u těch…

Dlouhodobá práce z domova mi už nevyhovovala a Seznam.cz mi začínal chybět, a proto jsem se rozhodl, že se do něj vrátím, se všemi výhodami, které jako majitel a předseda představenstva mám. Chci se hlavně věnovat našim produktům a předávat své vize dál,“ uvádí Ivo v tiskové zprávě.

Pavel Zima zůstává generálním ředitelem a nadále má pod sebou produkty Seznamu, které však nyní budou, slovy tiskové zprávy, „reflektovat přání a vize majitele společnosti, který bude mít vždy finální slovo u těch produktů, kterým se bude chtít věnovat“. Pavel Zima k tomu oficiálně dodává, že Ivův „výborný produktový cit a vize nám určitě hodně pomůžou.

Ivo rozhodl také o tom, že se od ledna firma vrátí ke sloganu „Seznam.cz, najdu tam, co neznám.“

Byl pro vás článek přínosný?

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).