Hlavní navigace

Jak se televize chystají do chytrých mobilů?

26. 11. 2010
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Velkou expanzi plánují tuzemské televizní stanice na různá mobilních zařízení. Na obohacení obsahu se mohou těšit majitelé iPhonů, iPadů a přístrojů s operačním systém Android a Symbian. Česká televize zprovozní v příštím roce, konkrétně v prvním čtvrtletí, mobilní verzi portálu ČT 4 a především jeho online vysílání. Televize Nova pak plánuje expanzi do chytrých Nokií, kde by chtěla umožnit prohlížení obsahu na portálu Nova.cz včetně videí.

Velkou expanzi plánují tuzemské televizní stanice na různá mobilních zařízení. Na obohacení obsahu se mohou těšit majitelé iPhonů, iPadů a přístrojů s operačním systém Android a Symbian. Česká televize zprovozní v příštím roce, konkrétně v prvním čtvrtletí, mobilní verzi portálu ČT 4 a především jeho online vysílání. Televize Nova pak plánuje expanzi do chytrých Nokií, kde by chtěla umožnit prohlížení obsahu na portálu Nova.cz včetně videí.

Podobně je na tom také Óčko, které dá svůj obsah k dobru navíc také na mobily značky Samsung. Novinky chystá pro své diváky i televize Barrandov a zpravodajská Z1. Tématu se podrobněji věnuje článek Jak se české televize chystají do iPhonů a dalších chytrých mobilů? z našeho sesterského serveru DigiZone.cz.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Autor je nezávislý novinář a publicista věnující se informatice, elektronice a telekomunikacím. V těchto oborech i podniká. Se serverem Lupa.cz spolupracuje již řadu let jako externí redaktor.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).