Hlavní navigace

Názor k článku Jak se zbavit iPhone od Vojtech - 1. Synchronizace kontaktů, kalendáře, poznámek, úkolů do gmailu...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 24. 8. 2011 12:42

    Vojtech (neregistrovaný)

    1. Synchronizace kontaktů, kalendáře, poznámek, úkolů do gmailu - nastavení viz. http://www.google.com/support/mobile/bin/answer.py?answer=138740
    Výhoda - synchronizuje i fotografie ke kontaktům, dále pokud přecházíte na Android telefon všechna data máte po přihlášení ke google účtu k dispozici "out of the box" kontakty, kalendář, poznámky, emaily.
    Stejně to zafunguje pokud přecházíte na symbianovou nokii, stačí nastavit gmail jako email účet Exchange a vše se Vám z Gmailu načte do telefonu, kontakty včetně obrázků osob !

    2. Synchronizace s Microsoft Outlook - na počítači s Windows nainstalujete iTunes, Microsoft Office následně připojíte iPhone a necháte sparovat s další iTunes knihovnou v daném počítači, pak nastavíte volby synchronizace kalendáře, kontaktů, úkolů, poznámek do MS Outlook, výhoda pokud přecházíte na hloupý telefon tak snad úplně každý výrobce dodává synchronizační software, který umí pracovat s outlookem a po běžném nastavení se vám všechna data přenesou z outlooku do nového telefonu.

    3. Do iPhone nainstalujete aplikaci O2Zaloha. Na www.o2zaloha.cz vytvoříte účet a kontakty zazálohujete do O2. Pak se dají kontakty vytáhnout po webu.

    4. Nainstalujete čínský soft iPhonePCSuite z http://soft.sj.91.com/91helper/# nebo starší verzi odsud http://www.free-codecs.com/download/iphone_pc_suite.htm
    Pozor protože program umí pouze anglicky, čínsky, thajsky a na českých windows standartné najede do čínštiny je třeba smazat jazykové soubory pro čínštinu a thajšťinu z C:\Program Files\NetDragon\91…­.\lang a ponechat jen soubor s us/en jazykem pak znovu spustit. Nechat nainstalovat pomocnou manager aplikaci a pak se v datech iPhonu můžete štourat dle libosti. Tato čínská aplikace je asi nejlepší iPhone management co jsem viděl.

    5. Zagooglujete a jisto jistě najdete desítky dalších aplikací, které udělají to co potřebujete.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).