Hlavní navigace

Vlákno názorů k článku Jak se žije technickým serverům? od Zdeněk Polách - Vím, že to není v žádném případě chyba...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 20. 8. 2003 9:02

    Zdeněk Polách (neregistrovaný)
    Vím, že to není v žádném případě chyba autora, ale rád bych upozornil, že nelze srovnávat návštěvnost Mobil.cz v lednu a v červenci - hodně to zkresluje výsledná čísla. Leden 2003 byl pro Mobil.cz stropový měsíc, kdy dosáhl rekordní návštěvnosti v celé své historii. Důvod byl prostý - zdražování T-Mobile a zpoplatňování SMS z internetu. Tehdy se ukázalo, že když se něco významného děje v telekomunikacích, lidé chodí na Mobil.cz - návštěvnost pro daný měsíc vzrostla o cca 50 tisíc unikátních návštěvníků (zhruba těch 20%). Pak už se čísla vrátila ke svému normálu, což je logické - přestalo se spekulovat o zdražování, SMS brána byla zpoplatněná, proběhl bojkot T-Mobile i antibojkot - lidi se s tím prostě smířili a v dalších měsících už se to neřešilo.
  • 20. 8. 2003 11:26

    Michal Krsek (neregistrovaný)
    Dovolil bych si to Vase tvrzeni mirne modifikovat: "... kdyz se neco vyznamneho deje v mobilnich telekomunikacich, lide chodi na Mobil.cz ..."

    Telekomunikace nejsou jenom mobily :-)

  • 31. 8. 2003 22:54

    Jarek (neregistrovaný)
    Dovolil bych si to Vaše tvrzení mírně modifikovat: "... kdyz se neco vyznamneho deje v mobilnich telekomunikacich, lide chodi na Mobil.cz ..."
    na:
    "... kdyz se neco vyznamneho deje v mobilnich telekomunikacich, lide více chodi na servery píšící obecně o mobilech ..."

    Náš autorem článku bohužel nezmiňovaný server podle iAuditu taktéž vykazuje právě v lednu 2003 nejvyšší počet UIP i PV za posledních 10 měsíců ...
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).