Hlavní navigace

Jak to bude s Qhodnocení v rukou Atlasu

7. 2. 2006
Doba čtení: do minuty

Sdílet

Atlas koupil Qhodnocení – to už z našich zpráviček víte. Nyní Atlas poodhalil své plány s tímto komunitním serverem. Server v současné podobě bude postupem času zcela zrušen. Jednotlivé služby posílí současné služby Atlasu Pokec.atlas.cz, Fotky.atlas.cz, Seznamka.atlas.cz a Blogy.atlas.cz. Pro Atlas je nejzajímavějším přínosem rozsáhlá databáze fotografií, která byla nosným pilířem Qhodnocení. Tento komunitní portál se narozdíl od konkurence zaměřoval na profesionální fotografy, kteří hledali…

Atlas koupil Qhodnocení – to už z našich zpráviček víte. Nyní Atlas poodhalil své plány s tímto komunitním serverem. Server v současné podobě bude postupem času zcela zrušen. Jednotlivé služby posílí současné služby Atlasu Pokec.atlas.cz, Fotky.atlas.cz, Seznamka.atlas.cz a Blogy.atlas.cz.

Pro Atlas je nejzajímavějším přínosem rozsáhlá databáze fotografií, která byla nosným pilířem Qhodnocení. Tento komunitní portál se narozdíl od konkurence zaměřoval na profesionální fotografy, kteří hledali prostor pro prezentaci vlastních fotografií.

Atlas si i po odstavení Qhodnocení nechá doménu qhodnoceni.cz (Tisková zpráva)

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Autor je nezávislý novinář a publicista věnující se informatice, elektronice a telekomunikacím. V těchto oborech i podniká. Se serverem Lupa.cz spolupracuje již řadu let jako externí redaktor.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).