Hlavní navigace

Vlákno názorů k článku Jak vyřešit trolly? Co takhle připlácením za komentáře v diskusích? od Reed - Diskuze pod články čtu z jediného důvodu -...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 27. 4. 2016 14:01

    Reed (neregistrovaný)

    Diskuze pod články čtu z jediného důvodu - občas se tam objeví doplnění nebo upřesnění obsahu článku. Placené příspěvky mi v ničem nepomohou, pokud někdo najde nedostatek v textu, možná to napíše do diskuze, ale těžko za to ještě bude platit. Nemluvě o tom, že takoví lidé už do diskuzí moc nepíšou, protože je dávno otrávila sprostota diskuzní žumpy. Klasickým příkladem jsou Hospodářky - před nějakými 10 lety byly diskuze pod článkem téměř jistotou, že se tam člověk dozví řadu odborných informací, které autor v článku nezmínil nebo uvedl nepřesně. Pak Novinky zavedly povinnou registraci a anonymní diskuzní žumpa se přelila na Hospodářky. Z diskuzí se stala přehlídka diskuzního spamu, urážek a osobních útoků. Odborně zdatní diskutující přestali přispívat a diskuze už nemělo smysl číst.
    IMHO by víc než placené příspěvky pomohla důsledná práce moderátorů, aspoň pod odbornými články. Ve sportovní rubrice si do diskuzí piš, co chceš, ale třeba v ekonomické rubrice buď bude názor k tématu, anebo bude příspěvek obratem smazán.

  • 30. 4. 2016 12:56

    Jirik7 (neregistrovaný)

    Chcete jako rici, ze diskuze na Novinkach uz neni zumpa od te doby, co zavedli povinne registrace? ... To me rozesmalo :-).
    Ja bych to spis oznacil "rozsirila"...

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).