Hlavní navigace

Názor k článku Jaké novinky připravuje Atlas v nové verzi freemailu? od anonym - Před rokem jsem si zaregistroval e-mail u severokorejské...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 11. 6. 2007 18:50

    anonymní
    Před rokem jsem si zaregistroval e-mail u severokorejské agentury KCCKP.NET, která spravuje internetovou domenu KCCKP.NET a mohu vám říci, její služby jsou k nezaplacení.

    Nabízejí 30 MB e-mailovou schránku a to úplně zdarma tedy bez žádných měsíčních poplatků. Jenže, pokud si e-mailovou schránku rozšíříte na 1 GB, pak už platíte měsíčně 10 Euro. Taky vám mohou schránku rozšířit na 2 GB, ale pak už platíte jen 15 Euro měsíčně.

    Výhoda bezplatné 30 MB emailové schránky je příjimání a odesílání elektronické pošty. Odeslat můžete jen maximálně 5 MB s přílohou bez ohledu jestli máte 30 MB či 2 GB.

    Nevýhodou je Fair Use Policy. Schránku si můžete vybírat jen jednou týdně, pokud chcete denodenní přístup, musíte si zaplatit aktivační poplatek 90 Euro.

    Obrovskou nevýhodou je jejich spam. Sami oni deklarují že v rámci FREE verze vám budou každý den posílat 10 až 15 e-mailových zpráv.
    Jenže všechny se týkají kultu osobnosti a severokorejského diktátora Kim čong ila.
    Jsou to e-maily s přílohou ve formátu Word.

    Jednou ročně vám pošlou e-mailem nejtlustší spam a to je biografie a životopis Kim čong ila ve formátu PDF ( jehož kapacita je 4,80 MB ), tedy něco přes 200 stránek.

    Tomu říkám služby k nezaplacení, ať žije KCCKP.
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).