Hlavní navigace

Jaký byl digitální rok 2008 pro IPTV

2. 1. 2009
Doba čtení: do minuty

Sdílet

Nejméně rozšířený způsob digitálního příjmu televize, technologie IPTV, prožívala v loňském roce další rozvoj zejména v regionech. Vznikali noví operátoři, o velkoobchodní nabídky IPTV se začali zajímat poskytovatelé internetového připojení ve středních a menších městech. Podobně jako na satelitu nebo v kabelových rozvodech, také v IPTV se objevilo několik nových programů ve vysokém rozlišení obrazu (HDTV) a speciální kanály k Letním olympijským hrám v Pekingu. Ohlédnutí za loňským děním na…

Nejméně rozšířený způsob digitálního příjmu televize, technologie IPTV, prožívala v loňském roce další rozvoj zejména v regionech. Vznikali noví operátoři, o velkoobchodní nabídky IPTV se začali zajímat poskytovatelé internetového připojení ve středních a menších městech. Podobně jako na satelitu nebo v kabelových rozvodech, také v IPTV se objevilo několik nových programů ve vysokém rozlišení obrazu (HDTV) a speciální kanály k Letním olympijským hrám v Pekingu. Ohlédnutí za loňským děním na poli IPTV služeb nabízí článek Jaký byl digitální rok 2008 pro IPTV, televizi přes pevnou linku? z našeho sesterského serveru DigiZone.cz.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Autor je nezávislý novinář a publicista věnující se informatice, elektronice a telekomunikacím. V těchto oborech i podniká. Se serverem Lupa.cz spolupracuje již řadu let jako externí redaktor.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).