Hlavní navigace

Názor k článku Jan Barta investuje 500 tisíc dolarů do barevných životopisů Resumesimo od Paja - Ono mimochodem všem účastníkům debaty uniká to, že...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 23. 8. 2011 12:52

    Paja (neregistrovaný)

    Ono mimochodem všem účastníkům debaty uniká to, že nikdo nikdy od pana Bárty takové peníze neviděl. Český internet je zvrhlost a všichni tady obdivují takovéto investory, ale dal on někdy někam takové peníze? Viděl je někdo někdy? Pochybuji, respektive podle toho co vím a jak ho znám, tak nikdy nikam nic nedal. Jeho investice jsou fiktivní a jsou to údajné kliky z jeho domén, kterých má údajně tolik nebo tolik... Je srandovní jak si pořád dělá PR a tady na lupě mu to redakce baští a čtenáři žerou. Dnes je to tohle, minule to bylo zase o tom jak bude mít tržby jak seznam a výsledek? Stačí se podívat na justice.cz ... to co má on, tak má seznam každý týden nebo možná den.
    Jak říkám - peníze od něho nikdo nikdy neviděl. A co se týká počtu domén, tak pokud je vůbec někdo někdy viděl, tak to je dobře. V opačném případě je to jen vymývání mozků zdejších čtenářů.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).