Hlavní navigace

Japonský ISP nabídne symetrické 1 Gbps připojení v přepočtu za 858 Kč

28. 9. 2008
Doba čtení: do minuty

Sdílet

Společnost KDDI, druhý největší telekomunikační operátor v Japonsku, od prvního října nabídne v Japonsku retailové připojení s obousměrnou rychlostí 1Gbps a to za velmi přijatelnou cenu 5460 jenů. V přepočtu cena vychází na 850 Kč měsíčně, tedy zhruba na stejnou částku, kterou v Česku chce Telefónica O2 za 16Mbps ADSL. Do ceny japonského připojení je pochopitelně ještě třeba započítat instalační poplatek (v přepočtu asi 5000 Kč). Služba bude dostupná pro 45 milionů japonských obyvatel a je…

Společnost KDDI, druhý největší telekomunikační operátor v Japonsku, od prvního října nabídne v Japonsku retailové připojení s obousměrnou rychlostí 1Gbps a to za velmi přijatelnou cenu 5460 jenů. V přepočtu cena vychází na 850 Kč měsíčně, tedy zhruba na stejnou částku, kterou v Česku chce Telefónica O2 za 16Mbps ADSL. Do ceny japonského připojení je pochopitelně ještě třeba započítat instalační poplatek (v přepočtu asi 5000 Kč). Služba bude dostupná pro 45 milionů japonských obyvatel a je realizována technologií GEPON. (Dsl.sk)

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Externí spolupracovník serveru Lupa.cz a expert na blockchain a kryptoměny. Jako šéfredaktor v minulosti vedl ADASTRA Business Intelligence Magazine a server ITbiz.cz. Dnes pracuje jako redaktor časopisu Forbes.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).