Hlavní navigace

Názor k článku Jaroslav Javornický (Spaceknow): Tvoříme nový „Google ze satelitu“, dopady budou obrovské od ldx - Na každém místě v republice se aspoň jedenkrát...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 21. 3. 2017 21:47

    ldx (neregistrovaný)

    Na každém místě v republice se aspoň jedenkrát za 3 dny nebe otevře. Výjimek, kdy tomu tak není je minimálně, možná v zimě, když je inverze. A i dva týdny starý snímek je furt geniální oproti rok starýmu googlu nebo 4 roky starýmu seznamu. A žádná nemovitost kromě zahradní chatky nebo mobilheimu nevznikne komplet za 14 dní.

    Ideální situace nastane, až třeba SpaceX bude rutinně využívat své recyklované rakety a bude možné vypustit dost nezávislých sledovacích satelitů, které umožní, to aby byla celá zeměkoule sledovaná online. Každý si tak bude moct spustit sledování/alarm svého bytu nebo třeba auta tímto způsobem. Někdo tak může sledovat třeba manželku - halt soukromá očka tím přijdou o lukrativní výdělky. A Úřad pro kontrolu údajů o smysl existence, páč firmy co to budou nabízet budou mít sídlo mimo republiku a dost možná i mimo EU.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).