Hlavní navigace

Vlákno názorů k článku Jeden z nejvýše postavených Čechů v IT skončil v HP. Zadák bude investovat v Česku od Redmarx - Urcite nechci soudit ceskeho managera, o kterem jsem...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 18. 4. 2017 9:52

    Redmarx (neregistrovaný)

    Urcite nechci soudit ceskeho managera, o kterem jsem dodnes neslysel, HP je velka firma a muze to byt dobry clovek, nevim, neznam ho.
    Ovsem HP mi nesmi do domu, zazil jsem je od tiskaren, pres pocitace az po servery a ta firma snad dle meho nazoru vyjma nedolozitelnych uplatku (jak taky jinak, pokud jsou v tom dobri) neumi vubec nic. V podstate teda musi mit suprove managery a marketaky, pokud tu leta prodavaji "hovno" a jsou v tom uspesni. :-)

  • 20. 4. 2017 12:25

    dino

    Tento příspěvek píšu ze svého HP Mini 5103, za tři měsíce slavíme šesté výročí a fakt nevím, co si pořídím, až se mi jednoho dne odporoučí do křemíkového nebe. Úhlopříčka 10,1 palce (vysoká mobilita, můžu na něm dělat vcelku kdekoliv, plus se mi vejde do malé kapsy batohu na velký služební notebook) s HD rozlišením (dostatečné na vše, co na něm dělám, byť dnes už na hraně), pohodlná klávesnice (napsal jsem na ní megabyty textů a kódu a rychlost psaní mám stejnou jako s externí klávesnicí)...

    I kdyby HP všechno ostatní podělalo, tak tenhle kousek je prostě klenot, kdyby existoval vnějškově stejný (no, možná s HD+ rozlišením, což by se při zachování jemnosti dalo docílit užším rámečkem) se současným procesorem a 8 GB RAM (a podsvícenou klávesnicí jako třešničkou na dortu), rád za něj vypláznu jako za nadupaný herní notebook, co tak občas sleduju současné alternativy, jsem z toho dost smutný, vývoj holt šel jinými směry.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).