Hlavní navigace

Názor k článku Jiří Hlavenka: Autorská práva čekají na příchod velkého reformátora od Hlavenka - Chcete-li polemizovat, tak polemizujte s napsaným textem a...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 3. 9. 2014 22:01

    Hlavenka (neregistrovaný)

    Chcete-li polemizovat, tak polemizujte s napsaným textem a ne s něčím, co si myslíte, že asi autor měl na mysli, ale on neměl, protože kdyby měl, tak by to býval byl napsal.

    Slovo "kompatibilita" jsem u křesťanství vůbec nepoužil, takže polemizujete s něčím, co vůbec nebylo řečeno. To dělal vždycky Klaus, že někomu něco vložil do úst, co nikdy neřekl, a pak s tím radostně polemizoval.
    Jinak samozřejmě problematika vývoje křesťanství je velmi rozsáhlá, není "jediné křesťanství". Podstatná je reformace - její důvod, smysl, následky.

    O "vytváření umělého konstruktu Evropské unie" jsem rovněž nenapsal ani řádek a ani slůvko. Opět tedy polemizujete s něčím, co si myslíte, že si autor myslel, ale on si to, damned, nemyslel, a proto to ani nenapsal. Jestli chcete rozvádět ciráty o umělém konstruktu Evropské Unie a o tom, jak se EU podobá středověku, tak doporučuji web www.svobodni.cz, ti to uvítají s radostí a budete poplácán po ramenou za ten jediný správný světonázor. Když v baťůžku na schůzku přinesete knihy Friedricha von Hayeka, tak vás i hned přijmou za člena.

    Pokud chcete odstavec po odstavci rozebírat celý článek, tak jej rozebírejte. Pokud jej rozebírat nechcete, tak o tom prosím nepindejte, že by se "dal rozebírat".

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).