Hlavní navigace

Vlákno názorů k článku Jiří Peterka: Telefónica pustí do své sítě prvního virtuála Blesk mobil. Proč právě teď? od Petr Holý - Podle mého názoru je závěr pana Peterky naprosto...

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 25. 10. 2012 17:12

    Petr Holý

    Podle mého názoru je závěr pana Peterky naprosto jasný a správný.....

    Velká trojka si nahonem musí pořídit nějakého toho ochočeného virtuála za pro ně snesitelných podmínek (ten rozdíl v ceně je minimální), neboť se, a nyní, možná dokonce si naivně myslím že i právem, bojí, co na ně nyní snad zázračně resuscitovaný a nebývale akční (alespoň v záměrech) ČTÚ chystá :)

    Takový malý, neškodný virtuálek, s cenami vysoko nad prémiovými velkosmlouvami velkou finanční škodu nikomu z nich nenadělá, ale může působit šikovně proti průraznosti argumentace ČTÚ o absolutní rigidnosti našeho trhu vyžadující razantní regulaci džungle.... protože "trh to přece už krásně vyřešil, tak na co regulace, podívejte na ochočeného bleska jak bleská...."

  • 25. 10. 2012 18:25

    božka (neregistrovaný)

    Zajímavé, zajímavé zatím není jasné jaký druh technické dokonalosti bude splňovat uvedený viruál. Pokud bude jen přeprodejce souhlasím, že se bude pohybovat jen ve vykolíkovaných mezích, protože tzv full MVNO si nechce pustit k tělu žádný ze současných mobilních operátorů. Panu Peterkovi poradím, ať se zajímá o MVNO Travel Telekommunikation snad se pokrok pohne trochu kupředu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).